Raycore Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Witam. Otóż właśnie dzisiaj zdałem egzamin na kartę wędkarską i na dniach będę szedł do starostwa w celu jej odebrania/wypisania. W Kole wędkarskim dowiedziałem się że mogę łowić z teściem gdzie on posiada kartę wędkarską razem ze składkami a ja samą kartą wędkarską. On udostępnia mi swoją jedną wędką i w ramach tego łowię razem z nim na tym samym stanowisku tylko po prostu po jednej wędce. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Wydaje mi się że nie możesz! piszesz że : ''z teściem'' a więc nie jesteś małoletni i teść nie może być Twoim ''opiekunem'' i udostępniać Ci wędki i łowiska w ramach zezwolenia , nie jesteś też współmałżonkiem , a teraz chyba nawet współmałżonek musi posiadać kartę i zezwolenie. Warto zapoznać się więc z RAPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi