darknes Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Witam wszystkich, Jestem na kupnie kołowrotków do rzutu...chętnie wysłucham wszystkich opinii na temat tych dwóch kołowrotków i pomożecie podjąć dobrą decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Do jakich wędek będą dedykowane te kołowrotki, czy będzie na nich żyłka czy plecionka. Najważniejsze, aby kołowrotki miały szpule do dalekich rzutów, jednak same kołowrotki to nie wszystko, podaj jakich oczekujesz wyników w rzutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darknes Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2017 dwa te kołowrotki mają szpule do rzutów...sądziłem że wypowiadasz się w tym temacie bo być może je widziałeś albo miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Witaj Rozbierałem DAIWA 5000 oraz DAMA Niebyły to te same modele ale ich bliźniaki z poprzednich edycji - kołowrotki wykonane bardzo poprawnie pod względem materiałowym i konstrukcyjnym , na pewno kołowrotki nadają się do ciężkiej pracy oraz dalekich rzutów , stosowane są w surfcastingu . Przesłałem do TOMKA tekst o kołowrotkach i nie wiem czy gdzieś go wstawił na portal bo ostatnie 3 tygodnie byłem poza zasięgiem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi