Bartlom02 Napisano 9 Lipca 2017 Napisano 9 Lipca 2017 Witam! Po pierwsze, chciałbym prosić o pomoc w doborze przynęt spinningowych (blachy, gumy, woblery) na rzekę Skawę w okolicach Wadowic oraz Wisłę w podobnej okolicy. Budżet jakim dysponuje wynosi około 150 zł. Po drugie, chciałbym się spytać jakie muchy suche mogą się dobrze sprawdzić na te rzeki? Z góry dziękuje! Cytuj
zajac222 Napisano 13 Lipca 2017 Napisano 13 Lipca 2017 Wystarczy trochę poczytać a orientacyjnie będziesz już wiedział co kupić , 150 zł na blachy , woblery , gumy , dodaj do tego główki , przypony i 150 pęka jak bańka mydlana , no cóż ale na dzień dobry coś tam kupisz . Łowie przeważnie w Wiśle i tak jak u mnie przewagą są gumy Mannsy Predatory z główkami od 12 do 35 gr , kolory to już różne , białe , bizłe z niebieskim grzbietem z czarnym , żarówy , marchewy , jednym słowem musisz mieć trochę tych gum , to co mi się sprawdza u mnie to u Ciebie może być nie wypałem i odwrotnie Cytuj
Ras al Ghul Napisano 11 Sierpnia 2017 Napisano 11 Sierpnia 2017 Na początek polecam obrotówki, zwłaszcza latem http://wedkarstwo-z-pasja.blogspot.com/2017/08/dla-wielu-spinningistow-lato-to-trudna.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi