Bartlom02 Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Witam! Po pierwsze, chciałbym prosić o pomoc w doborze przynęt spinningowych (blachy, gumy, woblery) na rzekę Skawę w okolicach Wadowic oraz Wisłę w podobnej okolicy. Budżet jakim dysponuje wynosi około 150 zł. Po drugie, chciałbym się spytać jakie muchy suche mogą się dobrze sprawdzić na te rzeki? Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartlom02 Napisano 13 Lipca 2017 Autor Share Napisano 13 Lipca 2017 Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 Wystarczy trochę poczytać a orientacyjnie będziesz już wiedział co kupić , 150 zł na blachy , woblery , gumy , dodaj do tego główki , przypony i 150 pęka jak bańka mydlana , no cóż ale na dzień dobry coś tam kupisz . Łowie przeważnie w Wiśle i tak jak u mnie przewagą są gumy Mannsy Predatory z główkami od 12 do 35 gr , kolory to już różne , białe , bizłe z niebieskim grzbietem z czarnym , żarówy , marchewy , jednym słowem musisz mieć trochę tych gum , to co mi się sprawdza u mnie to u Ciebie może być nie wypałem i odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 11 Sierpnia 2017 Share Napisano 11 Sierpnia 2017 Na początek polecam obrotówki, zwłaszcza latem http://wedkarstwo-z-pasja.blogspot.com/2017/08/dla-wielu-spinningistow-lato-to-trudna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi