thangtamfive Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 witam wszystkich bede kupowac dość dużo za jednym zamachem no wiadomo dla jednego to nic dla mnie bardzo dużo ... no i szukam w miare gdzie najtaniej , macie może jakies spradzone polecone tanie sklepy ? kupuje tripod jaxona 005 2x karpiowki 2x krecioly pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Gdzie mieszkasz? Szukasz sklepu internetowego czy stacjonarnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotalCarpbaits Napisano 19 Września 2017 Share Napisano 19 Września 2017 Akurat to pytanie jest zasadne i zdecydowanie polecam opcję sklepów internetowych i to z kilku powodów. Raz, że będzie o wiele taniej a dwa jest to po prostu wygoda, nie tracisz czasu na kolejki i nie przepłacasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidk Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Chciałem się dołączyć do pytania, ale pod kątem ubrań, np.: wodery czy kalosze, polecacie jakieś sklepy? Raczej skupiłbym się na sklepach internetowych, ponieważ preferuje te same powody co kolega TotalCarpbaits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka19 Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 Jeśli chodzi o tanie sklepy wędkarskie to polecałabym Wam skorzystanie z Pleciona.pl. Ostatnio miałam okazję zakupić multiplikator spinningowy i muszę przyznać, że jego wytrzymałość i moc znacznie przewyższa mój stary kołowrotek. Więcej informacji i szczegółów będziecie mogli przeczytać tutaj: http://pleciona.pl/pl/c/Multiplikatory/3270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takecare Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 tak ogólnie z doświadczenia allegro wychodzi najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi