Michał83 Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 Witajcie, Na początek witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i chciałbym się dopytać o kilka szczegółów. Mam informację, iż w Brzegach koło Krakowa znajduje się łowisko komercyjne. Czy mógłby to ktoś potwierdzić? I jeżeli tak, to jak można dokonać opłaty i który to dokładnie staw. Opłaciłem kartę wędkarską w Tarnowie i w Krk mogę łowić tylko na Wiśle poniżej spiętrzenia wody na Dąbiu, a chciałbym na spokojnie posiedzieć na stwie. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 26 Lipca 2017 Share Napisano 26 Lipca 2017 Piewsze słysze, że jest tam jakieś łowisko komercyjne - 3 stawy należą do PZW Kraków, jeden na pewno do MZW, jeden chyba też do koła Zwierzyniecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi