Damian772 Napisano 26 Lipca 2017 Share Napisano 26 Lipca 2017 Cześć otóż miałem kartę wędkarską opłaconą jakieś 4 lata temu do tej pory nie opłacałem teraz mam 18 lat czy za nie ciągłe opłacanie karty będę musiał zapłacić jakąś karę lub zaległe składki za 4 lata nie opłacania karty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 26 Lipca 2017 Share Napisano 26 Lipca 2017 Witaj Będziesz musiał zapłacić wpisowe ( około 30 zł + składka ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian772 Napisano 26 Lipca 2017 Autor Share Napisano 26 Lipca 2017 no super dzięki za odpowiedź bo myślałem ze będę musiał zapłacić składki za te lata co nie opłacałem karty dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk1113mw Napisano 26 Lipca 2017 Share Napisano 26 Lipca 2017 Witam. Nie będziesz musiał opłacić zaległych składek. Karta wędkarska jest bezterminowa a składek nie trzeba opłacać co rok. Po prostu gdy ich nie oplacimy nie łowimy, po kilku letniej przerwie możemy je opłacić i łowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi