gryzon Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 witajcie mam pytanie może ktoś coś dla siebie by wybrał. starszy Pan chodził na rybki ale teraz wędkuje na najlepszych łowiskach i ma nowy sprzęt, a jego żona chciała by się pozbyć tego co zostało. są to starsze wędki i do tego jest skrzynka z zawartością więc może ktoś coś by chciał, myślę że opłata była by raczej jakaś minimalna ale nie mi to ustalać. ja tylko zaprezentuje a potem niestety trza będzie rozmawiać z Panią lub przekazać kwotę a ja z nią porozmawiam. pozdrawiam p.s. aby nie było robię przysługę i nic do tego nie mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartlom02 Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Co znajduje się w pojemniku z zawartością? Można prosić o zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 27 Lipca 2017 Autor Share Napisano 27 Lipca 2017 w pojemniku od haczyków po ciężarki jakieś żyłeczki. jeśli konkretnie to muszę zrobić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Daj trochę lepszej jakości zdjęcia na których będą widoczne opisy wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 28 Lipca 2017 Autor Share Napisano 28 Lipca 2017 ok w weekend postaram się umówić z Panią i zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Zarezerwuję kołowrotek Cormoran z trzeciego zdjęcia. Wysłane z mojego YD201 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek nowak Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Witam [emoji16] proszę pani proszę o szczegółowy opis wędek tzn marka,ciężar rzutowy od do,i długość wszystko jest napisane na kiju.Kolowrotki tak samo jaka firma ,prosimy o szczegöłowe zdjęcia ,może i skąd pani jest?czy jest możliwość obejrzenia sprzętu na miejscu ,czy wysyłka może być za pobraniem Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi