pajonk Napisano 31 Lipca 2017 Share Napisano 31 Lipca 2017 Krótka piłka Panowie i Panie. Ktoś ma/miał taki kijek? Interesuje mnie wykonanie i akcja pod obciążeniem. Dysponuję jednym feederem Browninga ( force CT 120g ) o mocno progresywnej akcji, niestety nie do kupienia obecnie i szukam czegoś podobnego. Nie chciałbym kupić przypadkowo kija od szczotki a nie mam gdzie pomachać na sucho. wszelkie informacje mile widziane pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq1gym Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Mam wersję 360. To zdecydowanie nie jest kij od szczotki. Akcja właśnie raczej progresywna i ładnie amortyzuje odjazdy ryby. Kolega ma taki sam, na przyponie z żyłki 0,18 wyjął sumka 5,5 kg. Byłem świadkiem. Wykonanie jak dla mnie jest ok. Nie mam do czego się przyczepić, ale nie jestem estetą oglądającym lakier na przelotkach przez lupę czy nie ma mikropęknięć. Generalnie, jak dla mnie bardzo fajny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi