niki Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Witam Pod koniec roku mam zamiar zakupić dwa kije do metody ( do tej pory stosowałem ciężkie kije federowe i po zweryfikowaniu moich wyników i wyników kolegów metodowców zawsze dostawałem po d...) postanowiłem to zmienić i tak po długich konsultacjach telefonicznych z kolegami po kiju mój wybór padł na dwa kije 1) Shimano beastmaster cx comercial power feder dł 3,65 cw do 90 gram waga kija 190 gr 2) Shimano beastmaster dx feder dł 3,66 do 90 gram waga kija 198 gram czy ktoś z kolegów miał lub ma te kije i może coś bliżej napisać niestety u mnie te kije są tylko na zamówienie i nie ma możliwości pomacania ich na żywo wiem że comerciale są kijami bardzo miękimi natomiast dx to już kije nadające sie na większego karpika koledzy polecili mi długość 3,30 jako uniwersalny jednak nie lubie tak krótkich kijów i dlatego mój wybór padł właśnie na tą długość WIEKIE DZIEKI ZA PORADY NIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi