EMMS Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 W tym roku postanowiłem odwiedzieć jedną z naszych szkierowych baz wybór padł na Tjärö, gdzie mieliśmy dwukrotnie przyjemność Was gościć. Pogoda, jak na wrzesień, nie rozpieszcza. Wiatr do 15-16m/s okraszony opadami deszczu nie zachęcał do łowienia (w wolnych chwilach buszowałem po okolicznych lasach w poszukiwaniu grzybów)... Ryby najwyraźniej też źle zareagowały na pogodowy miszmasz - bo stały się dość chimeryczne i... jedyne miejsca, w których mozna na nie było liczyć to porośnięte roślinnością płycizny. Jak nie trudno się domyślić ten wędkarski koncert był grany pod batutą haków offsetowych🙃 Ci ciekawe - ryb mniejszych niż 75-80cm nie uświadczyłem... Pozdrawiam, Michal Szewczuk, Przewodnicy Wędkarscy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przewodnicywedkarscy.pl Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi