roman gawlas Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Kochani -tylu ciepłych słów rzadko się słyszy w tak krótkim czasie, jest mi ogromnie miło za te szczere i wzruszające życzenia, dla takich chwil warto żyć i być z Wami. Za wszystkie życzenia serdecznie dziękuję
Gość wobler129 Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 roman gawlas nie wiem dokładnie czy moje doszły ?! Jeśli nie to wszystkiego naj naj naj i taaaakich ryb
Miro1956 Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ROMAN GAWLAS, ustanowienia rekordu w tym sezonie.
_barti_ Napisano 1 Lutego 2008 Napisano 1 Lutego 2008 Witam! Dziękuję wszystkim, którzy na PW, GG, MAILU złożyli mi życzenia z okazji moich urodzin. Jesteście suppperr!! A to dla Was; Do wyboru
maniek Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Serdeczne podziękowania za życzenia urodzinowe ,no tym razem mnie zasypaliście
Gość wobler129 Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 maniek ja chyba nie składałem Wszystkiego naj naj i taaakich karpi i amurów
jmk81 Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 tym razem mnie zasypaliście Dobrych szczerych życzeń nigdy nie za wiele. Niech wszystkie się spełnią, jeszcze raz najlepszego!!
Gość wobler129 Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 A pewnie Twoje urodzinki przypadały w ten dzień, w którym cały dzionek mnie nie było na komputerze, a usiadłem dopiero o 1:30 w nocy Jeszcze raz sorki, że nawet nie sprawdziłem... i wszystkiego naj naj
jeux Napisano 15 Lutego 2008 Napisano 15 Lutego 2008 Dziękuje wszystkim którzy złożyli mi życzenia urodzinowe , za pamięć . dzisiaj jestem wstanie poprawnie coś napisać
Gość wobler129 Napisano 15 Lutego 2008 Napisano 15 Lutego 2008 dzisiaj jestem wstanie poprawnie coś napisać To już wiemy, czemu w najbliższych dniach nic nie pisałeś
Drutinio Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 szczęścia , pomyślności , sukcesów w życiu , dużo kasy i wszystkiego naj naj naj lepszego . pozdrawiam
madi Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Z racji tego, że jestem o rok starsza, co niekoniecznie znaczy, że mądrzejsza...... Serdeczne podziękowania za życzenia urodzinowe dla: ESSOXa, hexmana, Homegeona, keri'ego, mańka, P, petera, sandacza, sinusa, shogun-zaga, tomka1, trini i woblera129. Wszystkie piękne, z pewnością się spełnią Coś bym postawiła, ale nie wypada tak w środku tygodnia
Gość wobler129 Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 madi ja zauważyłem to już parę dni temu i nastawiłem przypomnienie w telefonie
madi Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 madi ja zauważyłem to już parę dni temu i nastawiłem przypomnienie w telefonie No wiesz, ale numer Ciekawe kto jeszcze tak zrobił
artech Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Ciekawe kto jeszcze tak zrobił Madi, ja na pewno nie Przegapiłem Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin Zdrówka, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy. I pięknego pstrągala na rekord polski w tym sezonie
madi Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Ciekawe kto jeszcze tak zrobił Madi, ja na pewno nie Przegapiłem Wybaczam i krechy za to nie dostaniesz Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin Zdrówka, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy. I pięknego pstrągala na rekord polski w tym sezonie artech spoko ja z metryką nie mam problemów, bynajmniej na razie, skończyłam 28 lat, a czuję się jak młódka A pstrągala postaram się jakiegoś konkretnego złowić cobyś miał madi z rybką Dziękuję bardzo
Skrętek Napisano 27 Marca 2008 Napisano 27 Marca 2008 madi, wszystkiego najlepszego! I pięknego pstrągala na rekord polskitudzież klenia .Pozdrawiam . (P.S. moje życzenia chyba nie doszły...)
madi Napisano 27 Marca 2008 Napisano 27 Marca 2008 Dzięki Skrętek i to bardzo (P.S. moje życzenia chyba nie doszły...) No nie byleś pierwszy, zdarzyło się już, że nie doszły A klenie w niedzielę niech się mają na baczności
Gość wobler129 Napisano 14 Kwietnia 2008 Napisano 14 Kwietnia 2008 Dziękuję wszystkim, którzy zauważyli, że mam urodzinki i złożyli życzenia - i przez GG i na priv
artech Napisano 15 Kwietnia 2008 Napisano 15 Kwietnia 2008 Dziękuję wszystkim za życzenia, oby choć polowa się spełniła Ps. Trini na przeczytanie życzeń od Ciebie potrzebuję trochę więcej czasu Maciek, trochę późno ale wszystkiego najlepszego i samych sukcesów w życiu "Baranku"
Gość wobler129 Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 Uuu... przegapiłem urodzinki moderatora Przepraszam - artech wszystkiego naaajlepszego, spełnienia marzeń - nawet tych najbardziej szalonych. I Taaakich ryb w tym sezonie Przede wszystkim bolków
trini Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 Ps. Trini na przeczytanie życzeń od Ciebie potrzebuję trochę więcej czasu spoko, jak będziesz mieć jakiś urlop czy coś to nadrobisz Maciuś, Twoje urodziny przegapiłam - wszystkiego naj, naj - i przysłowiowego połamania kija na medalowej rybie, przysłowiowego - bo prawdziwego to jednak trochę szkoda
roman gawlas Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 Kurde ale mi głupio-sorki skleroza bierze górę artech wszystkiego co szczęściem zwą niech Cię nigdy nie opuszcza i rekordu w boleniach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.