Przemek M Napisano 1 Października 2017 Napisano 1 Października 2017 Witam Wszystkich, szukam chętnych z Piaseczna/Warszawy na wspólne zapolowanie na miętusa! Za chwilę pogoda dopisze właśnie na tę rybkę. Samemu jechać wieczorem nad Wisłę trochę strach a i nie ma się do kogo odezwać. W związku z czym zapraszam do kontaktu na priv. chętnych którzy mieliby ochotę na wspólne wieczorne wędkowanie. Mieszkam od kilku lat w Piasecznie i chętnie poznam kolegów po fachu. pozdrawiam Przemek Cytuj
Przemek M Napisano 4 Października 2017 Autor Napisano 4 Października 2017 Witam ponownie, naprawdę nikt nie jest zainteresowany wspólnym wypadem na miętusa??? pozdrawiam Przemek Cytuj
Ras al Ghul Napisano 4 Października 2017 Napisano 4 Października 2017 To w warszawskiej Wiśle są miętusy? Cytuj
Przemek M Napisano 4 Października 2017 Autor Napisano 4 Października 2017 Witaj, gdzieś nawet czytałem że ostatnio łowili pod mostem Gdańskim. Ja ostatnio jeździłem na Wisłę w okolicach Dębówki i myślałem czy tam nie spróbować. Jeżeli miałbyś ochotę to daj znać na priv. pozdrawiam Przemek Cytuj
Przemek M Napisano 9 Listopada 2017 Autor Napisano 9 Listopada 2017 niestety nie! I raczej sam nie pojadę. Nie znalazłem nawet jednej chętnej osoby na wspólne wędkowanie. Szkoda. Pozdrawiam. Przemek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi