Ranger Napisano 5 Października 2017 Napisano 5 Października 2017 Witam Wie ktoś coś na temat Ryobi Virtus 3000 , Ryobi Tresor 3000 oraz Daiwa Ninja 3000 lub może miał z was ktoś go w rękach. Słyszałem dość dobre opinie o tej Daiwie kolega własnie ma i "kręci ładnie" tylko nie wiem jak długo. A co do Ryobi to nie wiem, są to dwa budżetowe modele i nie wiem czy mają coś wspólnego z np. Zauberem czy Arcticą. Ryobi Tresor gdy miałem go w ręce wydawał się dość "niezły" jak za tę pieniądze, o Virtusie nic nie wiem , choć z wyglądu bardzo się nie różni. Może ktoś wie jak u nich z hamulcem i pracą po dłuższej eksploatacji. Z góry dzięki Cytuj
kepes53 Napisano 5 Października 2017 Napisano 5 Października 2017 Mam daiwe ninja 2000 przy kiju do 12 gr... i nie narzekam... jal narazie daje rade.. i przy holach tez sie troche napracowal.. Jedyny minus jak dla mnoe to hamulec.. mogl by byc bardziej precyzyjny.. ma bardzo maly zakres i trzeba uwazac zeby za mocno nie przykrecic albo za bardzo nie odkrecic... po jakims czasie nabiera sie wprawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi