Goliat Napisano 13 Października 2017 Share Napisano 13 Października 2017 Pewnie część już widziała, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Przegapiłem wcześniej ten film. Z matematyką nie wygrasz Akurat kilka dni temu obejrzałem film z konferencji zarządu okręgu Mazowsze i wystąpienia Jacka Kolendowicza. Warto zobaczyć w uzupełnieniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 3 Listopada 2017 Autor Share Napisano 3 Listopada 2017 21 godzin temu, tomek1 napisał: Przegapiłem wcześniej ten film. Z matematyką nie wygrasz Akurat kilka dni temu obejrzałem film z konferencji zarządu okręgu Mazowsze i wystąpienia Jacka Kolendowicza. Warto zobaczyć w uzupełnieniu ... Brawo dla Pana Kolendowicza. Mimo nerwów zachował logikę wypowiedzi i zaorał temat. Jako ripostę powinni puścić ten filmik z Corony, jestem ciekawy jak by go skomentowały władze związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi