oliwero01 Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Cześć ! Myślę o zakupie wędki szczupakowej na jesienny sezon. Będę łowił z brzegu na wodach stojących, większymi przynętami gumowymi. W zakresie cenowym od 100 do 220 złotych. myśle że ciężar wyrzutu 60 gram mi wystarczy 😀. I mam też do was jedno pytanie, czy kołowrotek dragon viper da radę na większym szczupaku? Dzięki pozdrawiam Oliwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 W tej cenie Robinson Sashima Jerkman. tyle że tu masz do wyboru dwa cw. Do 50g i do 80g. Co prawda jerkmana nie mam ale mam inne z serii Sashima i jestem bardzo zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 O 14.10.2017 o 20:16, oliwero01 napisał: Cześć ! Myślę o zakupie wędki szczupakowej na jesienny sezon. Będę łowił z brzegu na wodach stojących, większymi przynętami gumowymi. W zakresie cenowym od 100 do 220 złotych. myśle że ciężar wyrzutu 60 gram mi wystarczy 😀. I mam też do was jedno pytanie, czy kołowrotek dragon viper da radę na większym szczupaku? Dzięki pozdrawiam Oliwer Podejrzewam że możesz się szybko zniechęcić do łowienia z brzegu większymi przynętami , mam na myśli dostęp do lustra wody zawsze jest trudniejszy , trzciny , grążele , zwalone drzewa , woda robi się chłodniejsza i drobnica idzie na głębszą wodę a za nimi drapieżnik , z łodzi jednak jest więcej możliwości . Co do Vaiperka to posiadam 835i , i powiem że przeszedł dość ostre testy na Wiśle z główkami nawet do 35gr i trochę się natargał tego . Chodził jakieś cztery sezony a w tym roku chodzi na delikatniejszym sprzęcie i złego słowa nie powiem na ten kołowrotek , koniec sezonu , czyszczenie , oliwienie , smarowanie i mam nadzieje że pociągnie jeszcze kilka sezonów . W Twoim przypadku szukałbym coś w większym rozmiarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliwero01 Napisano 22 Października 2017 Autor Share Napisano 22 Października 2017 Dzięki za pomoc, obczaję tą wędeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliwero01 Napisano 22 Października 2017 Autor Share Napisano 22 Października 2017 O 20 października 2017 o 14:28, Ras al Ghul napisał: W tej cenie Robinson Sashima Jerkman. tyle że tu masz do wyboru dwa cw. Do 50g i do 80g. Co prawda jerkmana nie mam ale mam inne z serii Sashima i jestem bardzo zadowolony Ta wędka ma niecałe 2 metry, nie jest przypadkiem za krótka na łowienie z brzegu? Bo bardzo rzadko łowię z łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatSparow Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Dzień dobry. Też chce kupić wędka na szczupaka c.w. 50 Wisła / cięższe gumy. Zastanawiam się nad: MIKADO APSARA HEAVY SPIN 270 c.w.15-50g lub DAIWA NINJA X SPIN 270 c.w.15-50g Czy ktoś może coś powiedzieć o wyżej wymienionych wędkach? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi