maniek Napisano 13 Lutego 2007 Napisano 13 Lutego 2007 Silnik elektryczny Minn Kota 65TA Specyfikacja techniczna: Silnik elektryczny, pawężowy, zasilanie 12V, uciąg 36lbs, 5 biegów przód, 3 biegi wstecz. Dodatkowy osprzęt w zestawie: Akumulator żelowy 125 Ah/20A Sprzęt posiadam od i jak często używam: Silnik posiadam od 1995r Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: Największy sandacz jaki udało mi się złowić 8,5kg - Jezioro Lubie. Największy szczupak to 12,5kg - jezioro Drawskie. Podoba mi się w nim to, że... czyli + : Prostota obsługi, cicha praca, mała waga, niezawodności bez względu na warunki atmosferyczne. Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : Nie ma Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Tak Sprzęt był dawany do naprawy: Nie Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: Tak, model z Maximizerem Koszt sprzętu: - Używam w komplecie z: Akumulatorem Minn Kota 125Ah Inne ewentualne dodatkowe uwagi: - Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi