zajac222 Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Witam.mała lub duża jak kto woli informacja dla wszystkich Sum albinos został złowiony w dniu 21 pazdziernik 2017 na rzece Rodan we Francji. Jednocześnie wzioł na dwa zestawy mój i kumpla Wiesia. Więc ryba jest zaliczona na nas dwóch. Akcję widziało kilku wybitnych sumiarzy z Belgi Francji Niemczech i oczywiście z Polski. Technika połowu vertical za przynętę zasłużyliśmy się linami. Tutaj dobrze widzę białego suma , ale jak kiedyś widziałem białą wiewiórkę i o tym opowiedziałem to stwierdzili abym przestał pic 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 2 godziny temu, zajac222 napisał: Witam.mała lub duża jak kto woli informacja dla wszystkich Sum albinos został złowiony w dniu 21 pazdziernik 2017 na rzece Rodan we Francji. Jednocześnie wzioł na dwa zestawy mój i kumpla Wiesia. Więc ryba jest zaliczona na nas dwóch. Akcję widziało kilku wybitnych sumiarzy z Belgi Francji Niemczech i oczywiście z Polski. Technika połowu vertical za przynętę zasłużyliśmy się linami. Tutaj dobrze widzę białego suma , ale jak kiedyś widziałem białą wiewiórkę i o tym opowiedziałem to stwierdzili abym przestał pic Graty. Ten po prawej to Jarosław Kret? Nie wiedziałem że łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 Panowie stop stop , tego suma znalazłem dziś w wiadomościach WP , kopiuj , wklej i mogłem napisać od razu że to znalezione w sieci , dałem d,,y i sory że wprowadziłem w błąd . Leżę w łóżku trzeci dzień z kontuzją kolana i jak na razie to mogę zapomnieć o wędkowaniu a weekend się zbliża . Goliat jak tam na starorzeczach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 1 godzinę temu, zajac222 napisał: Panowie stop stop , tego suma znalazłem dziś w wiadomościach WP , kopiuj , wklej i mogłem napisać od razu że to znalezione w sieci , dałem d,,y i sory że wprowadziłem w błąd . Leżę w łóżku trzeci dzień z kontuzją kolana i jak na razie to mogę zapomnieć o wędkowaniu a weekend się zbliża . Goliat jak tam na starorzeczach Spoko, źle zrozumiałem. Na staruchach w tym roku wyjątkowo dobrze, pewnie widziałeś metrówkę w relacji "jak było na rybach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 6 godzin temu, zajac222 napisał: Panowie stop stop , tego suma znalazłem dziś w wiadomościach WP , kopiuj , wklej i mogłem napisać od razu że to znalezione w sieci , dałem d,,y i sory że wprowadziłem w błąd . Leżę w łóżku trzeci dzień z kontuzją kolana i jak na razie to mogę zapomnieć o wędkowaniu a weekend się zbliża . Goliat jak tam na starorzeczach dobre Rozumiem Cię - też nie mogę doczekać się chwili nad wodą, tylko nie z powodu choroby, ale braku czasu. Ale w ten weekend nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi