Suchy Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Witam serdecznie Szukam chętnych na wyprawę do Norwegii na północ na ryby. Posiadam swój samochód. Mam dwie osoby szukam, jeszcze dwóch osób Lub dołączę do jakiejs grupy oczywiście dorzucę się do wszystkich kosztów. Planowany wyjazd kwiecień - maj 2018 r. Namiary 531743202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek24 Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Witaj! Trochę późno napisałeś, obydwa wyjazdy na 2018 już zaklepane i opłacone. Jeśli byłbyś zainteresowany na rok 2019 to napisz do mnie bezpośrednio. Wyjeżdżam do Norwegii od ponad 10 lat i zdarza się, że szukam chętnych. Pozdrawiam P.S . wyjazd na północ Norwegii w kwietniu to duże ryzyko (pogoda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 No trudno, ale gdyby coś się zmieniło to daj znać. Mój tel. 531 743 202. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi