juger Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Witam, 40% mielonego pokarmu dla psów (Frolic) 20% kazeiny 10% mąki kukurydzianej 10% mąki ryżowej 10% mąki pszennej (Tortowa) 10% mąki sojowej (aromat rybny lub owocowy) Znalazłem ww. przepis. Wszystko niby dobrze ale chciałbym to jakoś wzbogacić. Czy będzie pasować do tego jeszcze suszona krew i atraktor halibut? Jeszcze jedno pytnaie. Czy do tego przepisu muszę dodać jakiegoś konserwantu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Grubsze frakcje pokarm dla ptaków(bird food),konolpie rozdrobnij ale nie na pył !!! delikatnie blenderem lub raz przez maszynkę do mięsa jeśli owocowo to cukier lub miód , jeśli śmierdziel sól zarówno sól i miód to naturalne konserwanty ja chemi nie dodaje a kulki suszę na kamień albo mrożę,grubsze frakcje poprawią prace kulki i znacznie ją wzbogacą powodzenia myśle że pomogłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi