Kochan Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Witam Szczeciniaków od kilku lat mieszkam w Szczecinie a na ryby zawsze jeździłem do swojej miejscowości, gdzie wody pod dostatkiem od odry i warty po liczne kanały. W tym roku stwierdzam, że warto w końcu zainteresować się lokalnymi wodami dlatego też mam kilka pytań. Głównie wędkuje wyczynowo dlatego: - interesują mnie miejsca, gdzie najczęściej można spotkać osoby z tyczką; kanały, odcinki rzeki, jeziora. Gdyby ktoś był tak uprzejmy podpowiedzieć gdzie jeździć - jakie koło PZW wybrać? Chodzi o ilość zawodów oraz zawodników. Finał finałów mamy tu pewnie jakiś wyczynowców, może ktoś zechce podzielić się informacjami na temat miejsc do kopania ziemi/gliny? W swoim rejonie posiadamy kilka ale jeżdżenie po glinę po 100km mija się z celem Oczywiście na za informację stawiam flaszkę dobrego trunku! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Jeśli chodzi o zawody to Koło Wędkarskie "Kiełbik". Koleżka praktycznie co tydzień na jakieś jedzie, jak nie spławik to grunt, jak nie grunt to spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochan Napisano 15 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2018 Michał, dzięki za info. Miałem właściwie kupić kartę na Turzynie i okazuje się własnie że to akurat to koło. Tak więc pytanie nr 1, załatwione. Będę wdzięczny jak ktoś pomoże z kolejnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi