fishki Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Cześć. Wybieramy się z moim znajomym na ryby, chcemy wypłynąć na Morze kutrem. Czy macie jakieś sprawdzone kutry, miejsca skąd odpływają i ogólnie porady? To będzie w sumie nasza pierwsza taka wyprawa. Zazwyczaj łowimy w rzekach, stawach, jeziorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 2 godziny temu, fishki napisał: Cześć. Wybieramy się z moim znajomym na ryby, chcemy wypłynąć na Morze kutrem. Czy macie jakieś sprawdzone kutry, miejsca skąd odpływają i ogólnie porady? To będzie w sumie nasza pierwsza taka wyprawa. Zazwyczaj łowimy w rzekach, stawach, jeziorach. Prześledź tematy w kategorii "Morze" i wróć do tego tematu z pytaniami Poniżej masz kilka moich filmików z Darłowa (Shanon, Złota Rybka) i film z wyprawy w której wziąłem udział we Władysławowie. Na pierwszy raz polecam Darłowo (Darłówko). Głębokości najczęściej do 40 metrów, duża oferta kutrów. Z reguły nieźle łowiło się na kutrach Shanon. Przy okazji na filmie masz parę wskazówek dotyczących łowienia. Złota Rybka Dla mnie numer jeden to Emiliada III, ale to mniejsza łódka, którą szczególnie polecam w lecie. We Władysławie flota kapitana Wiśniewskiego np. Neptun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishki Napisano 15 Lutego 2018 Autor Share Napisano 15 Lutego 2018 Prześledziłem. Ale mi chodzi o konkretnie nazwę, miejsce etc. Bo postów ogólnych jest pełno. Może jednak ktoś coś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi