mesner Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 Nie wiem do końca czy to w dobrym dziale, jakby co to do przeniesienia. Zbiornik Świnna Poręba, który jeszcze nie funkcjonuje oficjalnie doczekał się udostępnienia dla wędkarzy:\ http://www.krakow.rzgw.gov.pl/wodypolskie_old/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=199&lang=pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 Coś strasznie szybko po zalaniu udostępnili do wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartlom02 Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Czy będzie się on zaliczał do wód górskich czy nizinnych? Płacę składkę członka uczestnika w Bielsku (do 16 lat) która uprawnia do połowu na wszystkich wodach nizinnych w Polsce i górskich na terenie okręgu, będę mógł tu mówić bez zbędnych dodatkowych opłat czy muszę przygotować swój portfel na uszczuplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Bartlom02 w linku powyżej jest dokładnie napisane. Zbiornik nie należy do PZW tylko do RZGW i oni nim zarządzają. Dlatego składki, które opłacasz w PZW nie umożliwiają Ci wędkowania w zbiorniku Świnna Poręba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 05 Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Był ktos nad tą wodą?są tam ciekawe miejsca do łowienia? Na fc oglądałem zdjecia, miejsca są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Było wogóle jakieś zarybianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 05 Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 gdzies slyszalem albo czytale ze bytlo zarybienie. przegladajac zdjecia ,bardzo ladnie to wygllada,mam 50 km do zbiornika i zastanawiam sie czy wykupic od razu caloroczne czy na razie dniowki i sie przekonac do tego zbioornika. Mam zamiar wykupic cale krakowskie plus stawy w osieczanach,i brzegi w krakowie ,troche kasy ubedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 05 Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 jak Panowie, byl ktos juz lowic na zbiorniku? slyszalem z opowiesci o metrowych szczupakach na zbiorniku zlowionych przez klusownikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi