Piotrek8961 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Witam... W tamtym roku w lipcu zakupiłem sobie dana wędkę....mikado SCR Heavy Pilk 270 i chciałbym zapytać czy ktoś z użytkowników posiada taką samą wędkę i co o niej sądzi... Moja... Eh... pierwszy raz się złamała przy szczytówce gdy złapałem zaczep przy łowieniu z brzegu pilker i gumka dorszowa z haczykiem bez obciążenia ...oddalem na gwarancję.. wszystko bez problemu oddali całkiem nowa 2 połówkę... Lecz po ostatnim łowieniu bez zaczepu tym razem sama z sb złamała się jeszcze raz... I tu moje pytanie... Czy ja mam cholernego pecha że ona znów się złamała czy to wina Seri czy też produktu... Proszę o pomoc... Dziękuję i pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 na pewno chodzi C o wędkę mikado scr? To wędka morska na dorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek8961 Napisano 2 Marca 2018 Autor Share Napisano 2 Marca 2018 Tak Darku to ta wędka na 100 % uwierz ze jieborzyjde jesteś pierwszą osobą która jest zdziwiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi