firemanbdg Napisano 17 Marca 2018 Napisano 17 Marca 2018 Witam Mam pytanko łowie na wiśle mam zaj.. miejscówkę na leszcze i klenie potrzebuje podpowiedzi czy warto postawić na pellet jako zanęty czy ten na haczyk z włosem i jakiś większy pellet i jaki smak na wiosnę czy tez lato i wczesną jesień Cytuj
Ranger Napisano 17 Marca 2018 Napisano 17 Marca 2018 Witam Jeżeli "nie postawisz" to się nie przekonasz. Jeżeli chcesz na pellet to radziłbym Ci na włosie , kombinuj z wielkościami, smakami i wstrzelisz się w gust ryb, na wiosnę radziłbym Ci smak taki bardziej mięsny bo ryby po zimie potrzebują białka, jeśli jest to zaje**sta miejscówka to leszcze powinny podejść. Cytuj
zajac222 Napisano 17 Marca 2018 Napisano 17 Marca 2018 Na wiosnę zawsze stosowałem mięcho , mięcho i jeszcze raz mięcho . Kompościak jak największy , robal zwykły biały kopany , larwa kornika dla mnie to nr 1 na wiosnę jeżeli jest leszcz to tym przynętom się nie oprze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi