firemanbdg Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Witam Mam pytanko łowie na wiśle mam zaj.. miejscówkę na leszcze i klenie potrzebuje podpowiedzi czy warto postawić na pellet jako zanęty czy ten na haczyk z włosem i jakiś większy pellet i jaki smak na wiosnę czy tez lato i wczesną jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranger Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Witam Jeżeli "nie postawisz" to się nie przekonasz. Jeżeli chcesz na pellet to radziłbym Ci na włosie , kombinuj z wielkościami, smakami i wstrzelisz się w gust ryb, na wiosnę radziłbym Ci smak taki bardziej mięsny bo ryby po zimie potrzebują białka, jeśli jest to zaje**sta miejscówka to leszcze powinny podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Na wiosnę zawsze stosowałem mięcho , mięcho i jeszcze raz mięcho . Kompościak jak największy , robal zwykły biały kopany , larwa kornika dla mnie to nr 1 na wiosnę jeżeli jest leszcz to tym przynętom się nie oprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi