Lukas94 Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Witam chciał bym sie zapytać jak to sie nazywa , gdyż nie mam pojęcia jak to sie nazywa i gdzie można to kupić. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 To jest siatka/sadz do przechowywania złowionych ryb , a to co się nakręca to sztyca , ewentualnie zwykła podpórka pod wędkę z której można wykręcić ''rogatywkę'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas94 Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Bardziej interesuje mnie to bo to mi brakuje i nie moge tego znaleźć nigdzie żeby kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 uchwyt do sztycy? wątpię abyś kupił gdzieś sam uchwyt,zresztą siatka z uchwytem do sztycy kosztuje ok 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi