Emąsjer Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Dzień Dobry, Kilka dni temu zakupiłem kołowrotek Mitchell Avocet Rzt 2000 FD. Postanowiłem w domu sprawdzić (nieużywany kołowrotek) jak chodzi, przy braku obciążenia pracuje bardzo dobrze. Natomiast po nałożeniu obciążenia, nawet minimalnego zaczyna bardzo głośno hałasować. Dźwięk, który wtedy wydaje przypomina wysoki szum. Moje pytanie dotyczy czy można temu zaradzić w domowych warunkach czy też trzeba zgłosić się do sklepu z reklamacją? Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Emąsjer napisał: Dzień Dobry, Kilka dni temu zakupiłem kołowrotek Mitchell Avocet Rzt 2000 FD. Postanowiłem w domu sprawdzić (nieużywany kołowrotek) jak chodzi, przy braku obciążenia pracuje bardzo dobrze. Natomiast po nałożeniu obciążenia, nawet minimalnego zaczyna bardzo głośno hałasować. Dźwięk, który wtedy wydaje przypomina wysoki szum. Moje pytanie dotyczy czy można temu zaradzić w domowych warunkach czy też trzeba zgłosić się do sklepu z reklamacją? Bardzo proszę o pomoc! Jak nowy i na gwarancji to oczywiście reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi