Skixd Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Witam, W weekend złowiłem karpia na stawie u szwagra. Jednak ryba miała dziwne uszkodzenia/chorobę na sobie. Niżej przesyłam zdjęcia Wydaję mi się, że to pleśniawka ? Ktoś ma inną opinie ? Jedynie oparłem, to na zdjęciach z internetu. Można temu jakoś zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel5550123 Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Mi też się wydaje że to jest pleśniawka. Raczej nic innego nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Pierwsze zdjęcie wygląda na wiremię wiosenną, drugie bardziej na pleśniawkę. Jeśli wersja pierwsza- pół biedy- woda się zagrzeje- ryba się zagoi. Jeśli druga- gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi