MTXv3 Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 będzie dobra https://eurofishing.pl/pl/p/Tandem-Baits-Zylka-Steel-Mono-Fluo-pomaranczowy-600m0%2C35mm/11615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Jak każda inna ja nawinołem awashima 0,35 fluo ,do tej pory czyli dwa sezony była trabbuco t-forc carp i też dawała rade a na extremalne warunki mam berkley big game 0,46 fluo...więc bedzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Dobra będzie.Steel mono to polecana żyłka a ponoć dla TB robi żyłki Sufix firma znana i uznana będąca w EFFTA. Czyli raczej chłamu nie cisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi