tomek1 Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Miło mi poinformować, że @michalvcf został nowym moderatorem na forum haczyk.pl. Myślę, że Michała nie trzeba przedstawiać- świetny wędkarz i aktywny forumowicz. Witamy w składzie ekipy administracji forum! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Gratki Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Witam w nowej roli, mam nadzieję, że będę w stanie pomóc. Dzięki Tomek że zaproszenie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 10 Maja 2018 Share Napisano 10 Maja 2018 Cierpliwości życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi