wojtek1998 Napisano 9 Maja 2018 Napisano 9 Maja 2018 Witam, mam taką sytuacje, byłem łowić ryby na takiej małej rzeczce(kanale) i chodziłem tam przez 3 dni i ani jednego brania, a ryby są bo nawet je widać ( np: okonie, karaśie), Prosze o jakieś podpowiedzi... Cytuj
Booryss Napisano 9 Maja 2018 Napisano 9 Maja 2018 21 minut temu, wojtek1998 napisał: Witam, mam taką sytuacje, byłem łowić ryby na takiej małej rzeczce(kanale) i chodziłem tam przez 3 dni i ani jednego brania, a ryby są bo nawet je widać ( np: okonie, karaśie), Prosze o jakieś podpowiedzi... Sypać ziarna kuku groch pszenica w końcu krasie zaczną brać jak są Cytuj
wojtek1998 Napisano 9 Maja 2018 Autor Napisano 9 Maja 2018 Ale na tyle ryb co tam jest jakieś małe brania powinny być, a ty nic... Cytuj
jony Napisano 9 Maja 2018 Napisano 9 Maja 2018 Może trzeba zmienić miejscówkę, tzn poszukać takiej gdzie ryby żerują. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi