Cypo Napisano 16 Maja 2018 Napisano 16 Maja 2018 Witam jestem nowy w temacie zakupu wedki. W przeszlosci uzywalem kijow po tacie. Lecz teraz chce zakupic swoj wlasny. I mam do Was pytanie jaki koj bedzie najlepszym rozwiazaniem do lowienia duzych ryb typu szczupaki, bolenie ale i tez tych mniejszych, czyli poszukuje kija uniwersalnego. Dlugosc 270 cm, uzywam przynet gum, blaszek, wobblerow. Cw mysle ze jakies 10-30. Potrzebuje pomocy w doborze wedki ktora nie zlamie sie przy szczupaku ani nie zniszczy sie po roku uzytkowania. cena do 200 zl jakosc = cena Cytuj
miki789 Napisano 3 Lipca 2018 Napisano 3 Lipca 2018 Do lekkiego spinningu zamawiałem bardzo mocną (na tym najbardziej mi zależało) wędkę z pracowni fishingcenter.com.pl. Kontaktuj się z panem Ireneuszem. Według mnie najlepszy w branży fachowiec. Wszystko masz zoptymalizowane, dosłownie każdy element pod twój ulubiony styl łowienia. Dostałem ogólnie wędkę bardzo lekką i mocną, co jest rzadko spotykane w takiej jakości. Prowadzenie jest super. Już do klasycznych wędek na pewno nie wrócę, bo po prostu osiągasz lepsze wyniki, to się dzieje bardzo naturalnie. Cytuj
Ras al Ghul Napisano 18 Lipca 2018 Napisano 18 Lipca 2018 Za dwie stówki mogę polecić Robinson Sashima Pike Spin. Mam Sashimę i szczerze polecam. Można daleko rzucać lekkimi przynętami a ma duży zapas mocy. Dzielony krótki dolnik. https://allegro.pl/wedka-sashima-pike-spin-2-7m-7-32g-robinson-i7052477429.html?reco_id=6bd0d7f3-8ac1-11e8-bb26-246e964e3280&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product& Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi