salto Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Czy są jakieś ustalenia dotyczące miejsca rozbicia namiotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2018 z tego co widać na mapach to namioty chyba na prawo od domków. pytanie: czy na łowisku są dostępne podbieraki i maty ? tak jak to bywało w innych miejscach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 4 godziny temu, salto napisał: Czy są jakieś ustalenia dotyczące miejsca rozbicia namiotów? W jakim terminie ostatecznie będziesz? Będziesz sam? Potrzebne pilne info. 48 minut temu, bronek napisał: pytanie: czy na łowisku są dostępne podbieraki i maty ? tak jak to bywało w innych miejscach? Niestety nie ma możliwości wypożyczenia sprzętu. Trzeba mieć własną matę i podbierak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 3 godziny temu, tomek1 napisał: W jakim terminie ostatecznie będziesz? Będziesz sam? Potrzebne pilne info. Będę po południu 17 około godz.18 i zostaję na nockę, będę sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 Zlot rozpoczęty. Sąsiedzi donoszą, że od soboty nie ma brań na całym brzegu, ale u nas się nie potwierdza na razie Na początek mocne otwarcie u mnie 14 kg a później jeszcze jedna ryba u Gofera. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Dzień kompletnie bez brań, ale wieczór przyniósł kilka odjazdów. Największa ryba drugiego dnia to amur 10 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 18 Sierpnia 2018 Share Napisano 18 Sierpnia 2018 Ostatnia noc zlotu. Na razie cisza nie licząc muzyki z wiaty na drugim brzegu oraz chrapania Tomka😆😁😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Zlot się skończył.😢 Szczęśliwie dotarliśmy do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 23 minuty temu, Amator napisał: Zlot się skończył.😢 Szczęśliwie dotarliśmy do domu. Dzięki za info! To co dobre szybko się kończy... Było jak zwykle dużo śmiechu, rodzinnej atmosfery, zabawy na kąpielisku i parę ryb- mimo upału. Dziękuję wszystkim za udział- szczególnie tym którzy mimo komplikacji rodzinnych wpadli choć na dobę (Gofer, Gregorek- szacunek!). Szkoda, że nie zajrzał nikt z Małopolski... Dziękuję za świetnie spędzony czas. Relacja wkrótce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 20 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2018 W imieniu swoim jak i moich bliskich dziękuję wszystkim za jak zwykle mile spędzony czas wszystko oprócz ryb dopisało (przynajmniej u nas) . dwa brania na 6 wędek w 3 noce to zdecydowanie za mało. najbardziej mi żal spiętego karpia tuż przy brzegu (ładna sztuka myślę że miał ok 10kg) przyłożyliśmy się w tym roku do łowienia ale jak widać ryby nie chciały współpracować. Tomek jak zwykle pewnie jeździł tam i nęcił z tydzień do przodu no ale wiadomo kto ma łowić jak nie Boss. najwięcej połapał mój młody - leszczy- zaraz obok pomostu i został na naszym stanowisku królem polowania. ale trudno tak to jest z rybami , mimo wszystko dzięki fajnemu towarzystwu i zapoznanemu sąsiadowi z domku obok - Czarkowi czas płynął nam wesoło jego gruszkówka -pierwsza klasa miejsce na pewno godne polecenia dla rodzin z dziećmi (kąpielisko , knajpka , fajne domki) ryby na pewno są. może w innym terminie ,przy bardziej sprzyjających (wędkarsko) warunkach pogodowych przyjdzie nam jeszcze raz sprawdzić tę wodę. dzięki jeszcze raz i do zobaczenia. mam nadzieję z niektórymi już we wrześniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 55 minut temu, bronek napisał: W imieniu swoim jak i moich bliskich dziękuję wszystkim za jak zwykle mile spędzony czas Dzięki że byliście! Bez Was trudno sobie wyobrazić nasz Zlot 57 minut temu, bronek napisał: wszystko oprócz ryb dopisało (przynajmniej u nas) . dwa brania na 6 wędek w 3 noce to zdecydowanie za mało. najbardziej mi żal spiętego karpia tuż przy brzegu (ładna sztuka myślę że miał ok 10kg) przyłożyliśmy się w tym roku do łowienia ale jak widać ryby nie chciały współpracować. Pogoda nie rozpieszczała... Szkoda, że nie zapozował do zdjęcia. 59 minut temu, bronek napisał: Tomek jak zwykle pewnie jeździł tam i nęcił z tydzień do przodu no ale wiadomo kto ma łowić jak nie Boss. Faktycznie patrząc na wyniki na naszym brzegu, to nie mogę narzekać. Oczywiście nie byłem nigdy wcześniej na tym łowisku a i miejsce mojego łowienia nic specjalnego- płaskie równe dno o głębokości 2,2 metra. Nie ma jednej przyczyny, że coś połowiłem- po prostu zastosowałem kombinację rzeczy, które zazwyczaj sprawdzają mi się na łowiskach komercyjnych- mocne nęcenie, ale lekkimi zanętami tj. głównie pelletem w 3 średnicach, zestaw do methody ze sprawdzonym pelletem zanętowym i wypróbowanymi hakami, no i kuleczki- wiesz jakie. Na przykład przez pierwsze dni jedna wędka nic nie łowiła mimo, że przynęta była ta sama a i jakieś pojedyncze piknięcia były. Założyłem podajnik do metody o 10 gramów cięższy (taki jak na tej skuteczniejszej wędce) i świeży haczyk i w kolejnych dwóch nocach na tę wędkę były dwa karpie i kilka dużych leszczy. Godzinę temu, bronek napisał: najwięcej połapał mój młody - leszczy- zaraz obok pomostu i został na naszym stanowisku królem polowania. Jeszcze parę lat i młodzi złoją nam d...y. Godzinę temu, bronek napisał: dzięki jeszcze raz i do zobaczenia. mam nadzieję z niektórymi już we wrześniu Trzeba temat pilnie finalizować, żeby termin nie uciekł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Gratuluje udanego zlotu, przede wszystkim pogody i rybek. Niestety życie zweryfikowało moje plany i nie mogłem być na zlocie choćby na chwilkę .Może następnym razem uda mi się z Wami spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, salto napisał: Gratuluje udanego zlotu, przede wszystkim pogody i rybek. Niestety życie zweryfikowało moje plany i nie mogłem być na zlocie choćby na chwilkę .Może następnym razem uda mi się z Wami spotkać. Trzymaliśmy miejsce do samego końca. Może innym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi