Sebixowy Napisano 14 Czerwca 2018 Share Napisano 14 Czerwca 2018 Witam, mam pytanko bo mi to nie daje spokoju. Posiadam ponton SEABO MS-81300 (taki ok. 3 metrowy) z silnikiem haswing osapian 45/50. Gdy zapytałem Pana ze sklepu internetowego o to co wpisać przy rejestracji w rubryce "rodzaj napędu" odpisał mi, że mimo posiadania silnika warto wpisać tam rodzaj napędu-wiosła. Pisał też że jeśli wpisze tam rodzaj napędu-silnik to zaczną się "schody i pytania". Jak to Panowie wygląda? Czy wpisać napęd silnik czy może jednak wpisać napęd wiosła i oszczędzić sobie "problemów"? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 14 Czerwca 2018 Share Napisano 14 Czerwca 2018 Żadnego napędu nie wpisuj , pomiń to , pierwszy raz się spotykam z takim zapytaniem , a miałem kilka pływadełek . Ponton , łódka , łódka do amatorskiego połowu ryb , długość i przy ostatniej rejestracji pontonu kolor pontonu i babez przy rejestracji została wyśmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi