Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 months later...
przynęty na klenia   Dragon
  • 2 weeks later...
Napisano

przejrzystość wody idealna do łowienia -- w przeciwieństwie do szreniawy - tam jakby nie wystarczyło, że woda pusta, to jeszcze duże zmętnienie;

Napisano

Witam.

Całkowicie innej beczki jako że właśnie wpadła mi w ręce taka atrakcja:

https://www.ecotravel.pl/oferta,121533827,polska,nowa-huta,bez-zakwaterowania,splyw-kajakowy-w-nowej-hucie-rzeka-dlubnia.html

Od kiedy rzeka jest taka atrakcją turystyczną że organizują tam spływy i to akurat na odcinku który ma największy potencjał na bycie świetnym łowiskiem ?

Kto daje na takie akcje zezwolenie ??? Czy już totalnie kogoś popier*****o ?

Napisano

Widocznie ktos zezwala.. i je..b..je ...go czy ktos lowi sobie w tym czasie... 

Tylko każdy wędkarz musial zaplacic a nie wazne juz ze ktos mu sie w lowisko kajakiem wpier.... 

Podobnie jest na podgorkach... plywaja kajakami jak chca... 

• Super 1
Napisano

Trzeba poruszyć ten temat na szersza skale bo to co się dzieje to przechodzi wszelkie pojecie. Zamiast ratować rzeki to celowo zezwalają na niszczenie. PZW obudź się !!!

Napisano

ładny grubasek spadł niestety, nawet i trochę żyłki wyciągnął; z dołka może półmetrowego;

rekord dolny pobity za to - 7-8 cm maluch na przynętę 5cm

• 3 weeks later...
Napisano

Byłem dzisiaj w okolicach Michałowic, dopiero poznaję rzeczkę. 1,5h spinningowania, zero kontaktu z rybą. Ostatni raz byłem tam ok. miesiąca temu z tym że w okolicach Iwanowic, wynik - jeden kropek ok.20cm. 

• 1 year later...