spojniaomega Napisano 26 Października 2018 Share Napisano 26 Października 2018 Witam, W przyszłym tygodniu jade połowić feederem na Dunaju w Rumunii. Mam pytanie czy macie jakis pomysl czym necic, aby utrzymało się na dnie w bardzo silnym pradzie? Można tam wyhaczyć naprawdę fajną rybke, ale chciałbym się czymś wspomóc. Cieżarek 120 spływa po kilku sekundach Jeszcze jakby mógł ktoś podpowiedzieć co wsadzać do koszyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Października 2018 Share Napisano 26 Października 2018 To może surfcastingowy ciężarek z "wąsami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spojniaomega Napisano 30 Października 2018 Autor Share Napisano 30 Października 2018 Dzięki użyje, ale dalej nie wiem czym nęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Października 2018 Share Napisano 30 Października 2018 23 minuty temu, spojniaomega napisał: Dzięki użyje, ale dalej nie wiem czym nęcić Tu nie pomogę, nie łowię w dużych rzekach. Gdybym musiał coś wykombinować w takiej sytuacji, próbowałbym np. włożyć do koszyka wcześniej namoczony i dobrze sklejony w koszyku pellet o granulacji minimum 4 mm. Będzie uwalniał zapachy od razu a z czasem zacznie się sypać z koszyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spojniaomega Napisano 30 Października 2018 Autor Share Napisano 30 Października 2018 Tubylcy coś rzucają właśnie, ale nie mogę dojść co to jest. Niestety bariera jezykowa przeszkadza w wypytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi