Piotr 05 Napisano 6 Stycznia 2019 Napisano 6 Stycznia 2019 Witam Kolegów. Mam pytanie,w tam tym roku opłacałem łowisko Osieczany koło Myślenic,nie jestem zadowolony z tego stawu. Przeglądałem i zastanawiam się nad MZW z Wieliczki?Co bardziej doświadczeni Koledzy doradzi,są tam stawy brzegi Lednica Gdów Grabówka? Ewentualnie coś innego tylko bliżej Myślenic Jeżeli nie zdecyduje się go zostanie składka pełna na małopolskie. Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj
pigularz Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 Cześć, Dwa lata temu należałem do MZW, mają dobrze zarybione łowiska, jednak nie jest ich dużo. w tym roku opłaciłem pełną krakowską składkę. W MZW moim ulubionym łowiskiem była Bonarka ze względu na bliskość od miejsca zamieszkania. NIe było wypadu, żebym chociaż małego szczupłego nie wyciągnął, a były i rarytasy w postaci suma, czy raka błotnego na spinning. polecić mogę też Brzegi i Lednicę też fajnie tam czas spędzałem. Co do Osieczan jest tam po co jeździć ze spinningiem poza chwilami jak zarybią Tęczakiem?? Pracuję w Myślenicach i nieraz mam kija ze sobą z chęcią wpadłbym tam na parę godzin czasem. czy można opłacić składkę jednodniową przez przelewem?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi