Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kolegów. 

Pytanko czy warto kupić taka Łódź na typowe wypady wedkarskie na spławik. Dodam że będą dwie osoby lowiły. Wymiar 4.20 na 1.20 szer. na dnie . Z góry dziękuję za  wszelkie odpowiedzi. 

20190310_164456.jpg

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Warto , długość i szerokość tej łodzi daje stabilność  co jest wygodą przy wędkowaniu . Miałem coś podobnego i sobie chwaliłem , to znaczy sam zrobiłem tak że minusów nie widziałem

za darmo bym tego nie chciał, ani miejsca ani stabilnie...nie polecam

Suhhar , dlaczego ?

Taką łajbę mocujesz do drzewa i się nie martwisz , stoi całym rokiem . Laminatu strach zostawiać , zawsze zachodzisz czy jak dojedziesz do jeziora to będzie czy nie

• Dzięki! 1
Napisano

Nie duze pieniadze a zawsze ucieszy. Przynajmniej nie ma wiecznej wojny o wolne miejsca na łowisku. Bo ile to razy było tak że zanęci człowiek a  rano jedziesz A tu zajęte szlak by to trafił. A tak to plyniesz gdzie chcesz i mówisz gdzie chcesz wygoda i święty spokój. 

Czyli warto zainwestować A wspomnę że łódka produkcji styczniowej i konserwowana 2 tyg temu. 

Napisano

Napisz na pw ile cię kosztuje ta łódka . Osobiście zrobiłem dwie , wszystko frezowane , składane na silikon  ,  przy jednej miałem tylko jeden przeciek ale to był pryszcz jak na amatora 

• 3 weeks later...
Napisano

Zależy od wielkości  , Kumpel miał coś około sześciu metrów  dał dość spore pieniądze a robił mu jakiś gość z Grudziądza . Ja osobiście nie miałem duzych kosztów  , deski załątwiłem sobie gratisowo , frezy miałem zrobione  za dobrą flaszkę wódki u znajomego stolarza , najwięcej co mnie kosztowało to silikony . Jednym słowem jak robisz sam to koszty nie odczuwalne