Pankowski.Piotr Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Witam kolegów. Pytanko czy warto kupić taka Łódź na typowe wypady wedkarskie na spławik. Dodam że będą dwie osoby lowiły. Wymiar 4.20 na 1.20 szer. na dnie . Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 za darmo bym tego nie chciał, ani miejsca ani stabilnie...nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Warto , długość i szerokość tej łodzi daje stabilność co jest wygodą przy wędkowaniu . Miałem coś podobnego i sobie chwaliłem , to znaczy sam zrobiłem tak że minusów nie widziałem za darmo bym tego nie chciał, ani miejsca ani stabilnie...nie polecam Suhhar , dlaczego ? Taką łajbę mocujesz do drzewa i się nie martwisz , stoi całym rokiem . Laminatu strach zostawiać , zawsze zachodzisz czy jak dojedziesz do jeziora to będzie czy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pankowski.Piotr Napisano 10 Marca 2019 Autor Share Napisano 10 Marca 2019 Nie duze pieniadze a zawsze ucieszy. Przynajmniej nie ma wiecznej wojny o wolne miejsca na łowisku. Bo ile to razy było tak że zanęci człowiek a rano jedziesz A tu zajęte szlak by to trafił. A tak to plyniesz gdzie chcesz i mówisz gdzie chcesz wygoda i święty spokój. Czyli warto zainwestować A wspomnę że łódka produkcji styczniowej i konserwowana 2 tyg temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Napisz na pw ile cię kosztuje ta łódka . Osobiście zrobiłem dwie , wszystko frezowane , składane na silikon , przy jednej miałem tylko jeden przeciek ale to był pryszcz jak na amatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pankowski.Piotr Napisano 11 Marca 2019 Autor Share Napisano 11 Marca 2019 Każdy ma swoje upodobania co do lodki lecz spokój i cisza na wodzie to nikt tego nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benio Napisano 27 Marca 2019 Share Napisano 27 Marca 2019 A ile kosztuje taka łódka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 29 Marca 2019 Share Napisano 29 Marca 2019 Zależy od wielkości , Kumpel miał coś około sześciu metrów dał dość spore pieniądze a robił mu jakiś gość z Grudziądza . Ja osobiście nie miałem duzych kosztów , deski załątwiłem sobie gratisowo , frezy miałem zrobione za dobrą flaszkę wódki u znajomego stolarza , najwięcej co mnie kosztowało to silikony . Jednym słowem jak robisz sam to koszty nie odczuwalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi