Gość Anonymous Napisano 19 Kwietnia 2005 Napisano 19 Kwietnia 2005 Cześć ! Czy nie orientujecie się, gdzie można naprawić kołowrotki w Poznaniu ?? Pękły mi w 2 Mikado sprężyny przy kabłąkach... Dzięki Pozdr.
Gość Anonymous Napisano 19 Kwietnia 2005 Napisano 19 Kwietnia 2005 zanieś do sklepu a oni odeślą do serwisy zapłacisz smieszne pieniądze
shogun_zag Napisano 20 Kwietnia 2005 Napisano 20 Kwietnia 2005 Cześć !...Pękły mi w 2 Mikado sprężyny przy kabłąkach... Dzięki Pozdr. Pękły bo to Mikado i jak to było w szumnej reklamie ... coś .... Cesarz wśród kołowrotków ... koń by sie uśmiał Ad. sprężyn... daj sobie spokój z serwisem. Pogadaj lepiej z jakims fachowcem ... kawałek właściwego drutu, 15 min i masz Twoje spreżyny i to z pewnościa lepsze jak te oryginalne
mvp1984 Napisano 23 Października 2009 Napisano 23 Października 2009 Mam pytanie do wędkarzy ze Szczecina, czy gdzieś w naszej pięknej wiosce można naprawić pękniętą sprężynę w kołowrotku, lub inną usterkę??
Rex_Hunt Napisano 23 Października 2009 Napisano 23 Października 2009 No Maćku ja się nie orientuje, ale koledzy wyżej coś pisali o własnoręcznej naprawie kawałkiem drutu można spróbować
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.