HerrPubiss Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 A czy ktoś z forumowiczów zna stawiki w Kozakowicach?? W 90% występuja karpie ale nawet takie konkretne Tanio za wlot, bo 2 złote od wędki a siedzieć można do woli! Jeśli chodzi o samo łowisko, to jest ładnie ulokowane, dosyć duże, do 1,5 metra głębokości. Pamiętam jakieś dwa lata temu z kumplem siedziałem od rana i nic! Dopiero koło godziny 17 karpiki zaczęły brać i w przeciagu 2 godzin mieliśmy po 7, 8 karpi takich po 1,5; 2 kilo Rekordowy złapany tak miał chyab z 4 kilo, ale słyszałem to tylko z opowiesci własciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 No to teraz prosimy o zdjęcia i bardziej precyzyjny opis łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrPubiss Napisano 27 Lutego 2007 Autor Share Napisano 27 Lutego 2007 Hehe.. ze zdjeciami może być cieżko, bo nie robiłem tam fotek.. nie mam aparatu niestety! A co do łowiska, to już pisałem - głównei karpie występuja, zdaża sie okonek ale nic wiecej, jest to staw karpiowy, "złowić, zapłacić i zjeść" Naprzeciw tego stawu jest jeszcze mniejszy, również prywatny gdzie mozna suma wyciagnać ale nie łowiłem tam jeszcze. Jeśli chciałbyś tam trafić, to będzie ciezko Cie poprowadzić... Chyba że znasz te rejony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamek16 Napisano 9 Marca 2007 Share Napisano 9 Marca 2007 gdzie to łowisko dokładnie jak tam trafić? niedaleko Ustronia to znam tylko łowisko niedaleko Mokate przed Ustroniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habr29 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Witam. Jadąc ze Skoczowa ( stara droga Skoczów - Cieszyn ) w miejscowości Miedzyświeć skręcamy na Goleszów.Jadąc od tego skrzyżowania jedziemy przez Iskrzyczyn następnie Godziszów. W Godziszowie w takim dole jest knajpka a na przeciwko skrzyżowanie,właśnie tam skręcamy.Jadąc prosto dojechalibyśmy do Goleszowa a tam mamy kolejne łowisko, ale o tym później. Więc w tej dolinie skręcamy i jedziemy ciągle główną drogą przejeżdżamy przez przejazd kolejowy za ok.1km. widzimy jedno łowisko po lewej stronie a po prawej drugie. Natomiast co się tyczy łowiska w Goleszowie zbiornik po byłym kamieniołomie o nazwie TON jest własnością tamtejszego towarzystwa wędkarskiego ale w okresie wakacyjnym jest możliwość wykupienia jednodniówek w 2007 25zł .W tej kwocie dwie ryby szlachetne np.karpy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redaktor Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Jak tam dojechać? Będę w Węgierskiej Górce i w ostatni weekend wakacji chciałbym tam wpaść. Czy podana przez habr29 trasa jest aktualna? MOŻE KTOŚ ZNA NUMER TEL. DO WŁAŚCICIELI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOUNT79 Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Ktoś słyszał jeszcze o tym łowisku bo tylko na tym forum o nim ktoś napisał a mieszkam niedaleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz1990 Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 łowisko już zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOUNT79 Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Dzięki, więc temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi