Skocz do zawartości
Dragon

Jaki kołowrotek do jakiej metody?

Lary

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzi o to że dużo osób przeglądajacych forum stawia pytanie typu czy kołowrotek X bedzie dobry do metody Y lub czy kolowrotek X sprawdzi sie przy wędce Y. Więc pomyslałem czy nie zapodać tematu jak w tytule. Chodzi o to żeby każdy napisał jaki kręcioł używa do jakiej metody (ew. jak długo stosuje dany kołowrotek przy tej metodzie, jego odczucia no i cena ) Co wy na to?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Lary temat jak najbardziej podoba mi się ,tylko teraz chętny co ma sporo czasu niech opisze .wszystkie kręciołki [no prawie wszystkie]

Napisano

Nie maniek chodzi o to żeby każdy opisał swoje te które używa, oczywiście w swojej karierze każdy używał wielu ale niech poleca najlepsze. Myślę że można to podzielić na następujące kategorie. (ja nie stosuję innych)

a) Feder

B) Lekki spining (okoniówka)

c) Ciężki spining

d) Spławik

e) Żywiec (martwa rybka)

Lub podobnie

Napisano

No dobra Lary ale co ci z tego ze do federa napisze Shimano GT jak takich modeli już nie robią [nie mylić z nowym GT]

Napisano

Napisałem że osoby chcące zakupić kołowrotek czyli to nie chodzi o kołowrotek zakupiony kilka ładnych lat temu tylko o sprzęt który można zakupić w sklepie (może to być model z 2004 roku a jest dostępny)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.