tomik Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Napisano 24 Kwietnia 2008 z Chełma i okolic. Mieszkam w Okszowie No to z Chelma i okolic jest nas już trzech Witam serdecznie do Stańkowa mam ok. 10 min jazdy rowerem i tam najczęściej można mnie zastać. Stańków jeszcze nie zarósł? Byłem w ubiegłym roku dwa razy i niewyglądało to "wygodnie" Zastanawiam się czy warto w związku z tym pozwolenie na tą wodę kupować. Cytuj
jony Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 W roku ubiegłym do lipca było możliwie (sprężyna) a potem to już tylko spławik i szukanie dogodnego oczka Ogólnie nie było zbyt ciekawie. W tym roku mają sukcesywnie wykaszać ziele więc może coś z tego będzie. Jeżeli nie to ew. pozostaną Żółtańce lu Parypse - jezeli będzie tam wolne miejsce ( w zasadzie łowię tylko nocami więć jakaś nadzieja jest) Cytuj
jony Napisano 1 Maja 2008 Napisano 1 Maja 2008 Czy Chełmianie otworzyli sezon na zębatego? Byłem dzisiaj na Stańkowie - ludzi tyle co "na jarmarku w dzień targowy" . Na 7 siedem zębatych żaden nie miał wymiaru i z takim wynikiem wróciłem do domu Cytuj
tomik Napisano 1 Maja 2008 Autor Napisano 1 Maja 2008 Czy Chełmianie otworzyli sezon na zębatego? Byłem na Gliniankach tych przed Stańkowem. 1 szt. również niewymiarowa. Hej.Puławy witają! Witamy Cytuj
marewel Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Wiam,czy z okolic jezdzi ktos na Wytyczno,bo mam tam lodke i szukam przewodnika Cytuj
Dyman Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 wedkarz30 gdzie łowisz rybeczki w tomaszowie i okolicach Cytuj
Tomek1988 Napisano 19 Lipca 2008 Napisano 19 Lipca 2008 ja Opole Lubeskie ELO! pozdrowionka:P Witam! Ja dokładnie 22 km od Opola Lubelskiego jadąc w stronę Annopola Cytuj
DAWID Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 Witam! Ja dokładnie 22 km od Opola Lubelskiego jadąc w stronę Annopola może wspólna wyprawa spinningujesz???? Cytuj
Tomek1988 Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 No pewnie że spininguje, ale jak na razie mam mały problem bo od 2 lat nie chodziłem juz na rybki i sprzedałem mojego spininga zresztą dwóch federów też się pozbyłem i pudełka z blachami itp. Teraz znowu wróciła chęć łowienia i juz zbieram kase na nowe wędzisko i kołowrotek Ale jeśli miałbyś chęć przyjechać to z miłą chęcią się z tobą wybiorę Cytuj
marewel Napisano 29 Lipca 2008 Napisano 29 Lipca 2008 może wspólna wyprawa spinningujesz???? Ja chetnie wybiore sie na wisle,jezeli tam spiningujesz. Cytuj
marewel Napisano 29 Lipca 2008 Napisano 29 Lipca 2008 Wiem,mysle tak za 2-3 tyg,do jakiej miejscowosci masz najbilizej lub gdzie najczesciej jezdzisz? Cytuj
deejaybialy Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam wszystkich kolegów a szczególnie tych z Chełma do zobaczenia nad woda;-) Cytuj
Tomek1988 Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 a chetnie wybiore sie na wisle,jezeli tam spiningujesz. Z Dawidem jestem już umówiony gdzieś tak 20-21 Sierpień także marewel, i Ciebie zapraszam do Basoni nad Wisełkę Zrobimy sobie zawody Pozdro Cytuj
marewel Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 Z Dawidem jestem już umówiony gdzieś tak 20-21 Sierpień także marewel, i Ciebie zapraszam do Basoni nad Wisełkę Zrobimy sobie zawody Pozdr BArdzo chetnie,tylko ze 20-21 to jest czwartek-piątek a w tym czasie to ja pracuje,nie przełożycie tego na niedziele? Cytuj
Tomek1988 Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 BArdzo chetnie,tylko ze 20-21 to jest czwartek-piątek a w tym czasie to ja pracuje,nie przełożycie tego na niedziele? Jak najbardziej mi Niedziela odpowiada bo faktycznie na tygodniu to i ja mam sporo pracy a tak to na cały dzień na d Wisłę ze spinem Czyli co 24.08.2008 Niedziela, jak Dawid wróci to napisze do niego czy mu pasuje ta data, ale mam nadzieje że tak Cytuj
Tomek1988 Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 OK marewel, dam Ci znać jak Dawid wróci. A może kiedyś np na jesieni zrobimy większą wyprawę z Lubelszczyzny widze że jest na forum dużo ludzi z Lublina także nie daleko jakieś 75 km ode mnie Cytuj
DAWID Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 marawel jak podrodze ci przez opole moze byś mnie zabrał rzuce ci na wache kasiorke??? Cytuj
marewel Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 Wezcie mi jeszcze napiszcie gdzie mieszkacie i gdzie jedziemy nad wiselke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi