tomik Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2008 z Chełma i okolic. Mieszkam w Okszowie No to z Chelma i okolic jest nas już trzech Witam serdecznie do Stańkowa mam ok. 10 min jazdy rowerem i tam najczęściej można mnie zastać. Stańków jeszcze nie zarósł? Byłem w ubiegłym roku dwa razy i niewyglądało to "wygodnie" Zastanawiam się czy warto w związku z tym pozwolenie na tą wodę kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 W roku ubiegłym do lipca było możliwie (sprężyna) a potem to już tylko spławik i szukanie dogodnego oczka Ogólnie nie było zbyt ciekawie. W tym roku mają sukcesywnie wykaszać ziele więc może coś z tego będzie. Jeżeli nie to ew. pozostaną Żółtańce lu Parypse - jezeli będzie tam wolne miejsce ( w zasadzie łowię tylko nocami więć jakaś nadzieja jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Czy Chełmianie otworzyli sezon na zębatego? Byłem dzisiaj na Stańkowie - ludzi tyle co "na jarmarku w dzień targowy" . Na 7 siedem zębatych żaden nie miał wymiaru i z takim wynikiem wróciłem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrustek Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Hej.Puławy witają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 Czy Chełmianie otworzyli sezon na zębatego? Byłem na Gliniankach tych przed Stańkowem. 1 szt. również niewymiarowa. Hej.Puławy witają! Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Lubartów się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Wiam,czy z okolic jezdzi ktos na Wytyczno,bo mam tam lodke i szukam przewodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 wedkarz30 gdzie łowisz rybeczki w tomaszowie i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 ja Opole Lubeskie ELO! pozdrowionka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 ja Opole Lubeskie ELO! pozdrowionka:P Witam! Ja dokładnie 22 km od Opola Lubelskiego jadąc w stronę Annopola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Witam! Ja dokładnie 22 km od Opola Lubelskiego jadąc w stronę Annopola może wspólna wyprawa spinningujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 No pewnie że spininguje, ale jak na razie mam mały problem bo od 2 lat nie chodziłem juz na rybki i sprzedałem mojego spininga zresztą dwóch federów też się pozbyłem i pudełka z blachami itp. Teraz znowu wróciła chęć łowienia i juz zbieram kase na nowe wędzisko i kołowrotek Ale jeśli miałbyś chęć przyjechać to z miłą chęcią się z tobą wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 może wspólna wyprawa spinningujesz???? Ja chetnie wybiore sie na wisle,jezeli tam spiningujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 pewnie, ale narazie niestety wisła wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Wiem,mysle tak za 2-3 tyg,do jakiej miejscowosci masz najbilizej lub gdzie najczesciej jezdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 kamień, góra józefów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam wszystkich kolegów a szczególnie tych z Chełma do zobaczenia nad woda;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 a chetnie wybiore sie na wisle,jezeli tam spiningujesz. Z Dawidem jestem już umówiony gdzieś tak 20-21 Sierpień także marewel, i Ciebie zapraszam do Basoni nad Wisełkę Zrobimy sobie zawody Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Z Dawidem jestem już umówiony gdzieś tak 20-21 Sierpień także marewel, i Ciebie zapraszam do Basoni nad Wisełkę Zrobimy sobie zawody Pozdr BArdzo chetnie,tylko ze 20-21 to jest czwartek-piątek a w tym czasie to ja pracuje,nie przełożycie tego na niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 BArdzo chetnie,tylko ze 20-21 to jest czwartek-piątek a w tym czasie to ja pracuje,nie przełożycie tego na niedziele? Jak najbardziej mi Niedziela odpowiada bo faktycznie na tygodniu to i ja mam sporo pracy a tak to na cały dzień na d Wisłę ze spinem Czyli co 24.08.2008 Niedziela, jak Dawid wróci to napisze do niego czy mu pasuje ta data, ale mam nadzieje że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 To dajcie znac jak sie dogadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 OK marewel, dam Ci znać jak Dawid wróci. A może kiedyś np na jesieni zrobimy większą wyprawę z Lubelszczyzny widze że jest na forum dużo ludzi z Lublina także nie daleko jakieś 75 km ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 mi tam pasi 24 nie ma sprawy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 marawel jak podrodze ci przez opole moze byś mnie zabrał rzuce ci na wache kasiorke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Wezcie mi jeszcze napiszcie gdzie mieszkacie i gdzie jedziemy nad wiselke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi