DAWID Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 kamilo, gdzie jedziecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja ostatnio tylko spin no ale jak trzeba będzie to z federami siądę i grilla rozpale Ja czasowo jestem dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 kamilo, gdzie jedziecie ?? dawid jeszcze nie wiemy kolega mnie ciągnie na wisłę, wieprz ma wpaść do domku i uzgodnimy gdzie może jakiś dopływ choć jak będziemy mieli samochód może pojedziemy na kamienną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 kilerpulawy, a możesz mi powiedzieć coś o tym ciepłym kanale co z azotów wypływa?? można coś tam połapać?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam można połapać jak azoty nic nie puszczą, głównie japońce, karpiki, sumy, klenie. Ostatnio tam byłem jakiś rok temu więc nic sensownego powiedzieć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 kilerpulawy, ostatnio jak jechałem z żoną do puław na zakupy do tesco to widziałem że trochę ludzi siedziało ale nie stawałem nie pytałem sie ludzi jak tam sytuacja. A wes mi powiedz co to jest za zbiornik po prawej str od dęblina jak wpadasz po puław? Kolega mi mówił że to jakaś komercja i tam ładne karpie można połapać kilerpulawy, powoli trenuje spining na wieprzu w dęblinie (malutkie gumki typowe na okonia moim zd) i jak narazie zero okonia tylko 5 szczupłych od 40-54cm pływają dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 żyjecie tam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 mateuszek22, żyjemy Chwal się lubelskimi rybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Tomek1988, szału nie ma za cienki w uszach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 i jak tam na lubelszczyźnie?? Łapiecie coś?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Coś tam się łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musol Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Od czasu do czasu coś tam fajniejszego wpada :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 a okolice dęblina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Dzisiaj byłem nad wieprzem okolice Masowa (Dęblin) wynik szczupły 62cm i pozniej troche japońców na spławik W sumie jest ciężko pojechał bym na nockę na suma ale ost jakos niebezpiecznie się w tamtych rejonach robi (pijani na motorach itp) masakra :/ 2 tyg temu całe szczęscie nie byłem sam bo przypałętał sie naj...bany typ na motorze i pyszczył :/ wynik taki spining złamany i brata musiałem odciągać bo prawie typa zlikwidował saperką..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi