tomik Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Szukasz towarzysza do wyprawy wędkarskiej w województwie Lubelskim, masz wolne miejsce w samochodzie... . Napisz, zostaw informację, gdzie, kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 To napisz jeszcze na co lubisz łowić,bo ja preferuje spinning ale gruntówka tez nie pogardzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 w dniach 30 IV- 4 V jestem nad jeziorem Krasne-Krzczeń Może ktoś chętny na wspólne wędkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 A gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 hmm... jakieś 10-15 kilometrów od Łęcznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 no a ja jestem z opola lubelskiego wlasnie wybieram sie na chodelke na sandacza:-) jak by ktos byl z okolic pisac;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 a moze ktos w wieku ok. 13 lat wedkuje na krznie w białej podl. ?? jesli tak to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 może ktoś ma ochote na wyprawe spinningową na wisłe 1 maja w okolce kamienia piotrawina xD?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszus Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 witam. Może ktoś spinninguje na Zalewie w Bychawie, Firleju lub Krasnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 o jaki fajny temat Hej lubelscy wędkarze można by coś wykombinować w wakacje? Np. na pojezierzu Łęczyńsko-Włodawskim(są jeziora gdzie można płacić za jeden dzień)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 ja jestem za można by coś wykminić............ ale dokładnie nie wiem gdzie to się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam! Wraz z Dawidem organizujemy w Niedzielę 24.08.08 wyprawę spiningową na Wiśle w Basoni i okolicach. Jak na razie jest nas wstępnie trzech ja,Dawid i marewel czy jest ktos chętny z Lubelszczyzny i nie tylko? Proszę zainteresowanych o pisanie w tym temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolishPower Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam jest ktoś chetny na wyjazd na rybki gdzieś w okolicy Chełma;>gg ,pw .itp :)miejsce do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam! Wraz z Dawidem organizujemy w Niedzielę 24.08.08 wyprawę spiningową na Wiśle w Basoni i okolicach. Jak na razie jest nas wstępnie trzech ja,Dawid i marewel czy jest ktos chętny z Lubelszczyzny i nie tylko? Proszę zainteresowanych o pisanie w tym temacie. Pozdrawiam. Jes jeszcze moj kolega z Chelma,jak woda na Wisle? Dawid to o ktorej mamy byc w Opolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Jes jeszcze moj kolega z Chelma,jak woda na Wisle?Dawid to o ktorej mamy byc w Opolu? woda w wiśle standardowa głowki widać wszystko ok, najlepiej z rana mi tam pasuje o której wam będzie dobrze........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Jes jeszcze moj kolega z Chelma,jak woda na Wisle? Nom fakt zapomniałem o twoim koledze Wisła jak najbardziej w normie a teraz opada tym bardziej bo jest u nas susza także nie przybierze do Niedzieli. marewel, daj mi znac o której wyjedziecie to jak będziecie w Opolu to Dawid napisze mi sms-a to wyjdę na szosę i będę na was czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 W sobote/piatek powiem mniej więcej o której wyjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 najlepiej jak byscie byli przed switem juz u mnie w Opolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 marewel, nie zapomnij aby o czymś na komary bo lubią ostatnio kąsać szczególnie pod wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2008 tak myślałem, żeby się do Was dołączyć ale jednak w niedzielę bedę mial troche innych zajęć. Niemniej przy kolejnej okazji jak będziecie wspólny wypad organizować (moze we wrześniu?) postaram się być. Ps Zróbcie jakąś relację ze spotkania bo to bedzie pierwsze z lubelskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Ostatnio załatwiłem(plum plum na rybach) swojego k800 i nie za bardzo mam jakiś aparat,ale cos może wykminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 tak myślałem, żeby się do Was dołączyć ale jednak w niedzielę bedę mial troche innych zajęć. Niemniej przy kolejnej okazji jak będziecie wspólny wypad organizować (moze we wrześniu?) postaram się być.Ps Zróbcie jakąś relację ze spotkania bo to bedzie pierwsze z lubelskiego We wrześniu czemu nie tylko najlepiej tak po 20 września, ja jestem za i zapraszam wszystkich z lubelszczyzny na wspólny wypadzik na rybki tomik relacja ze spotkania będzie na pewno i fotki jakieś także będą. marewel jakby co to ja wezmę aparat jak nie będziesz miał Martwi mnie tylko to co przeczytałem na pewnym portalu o pogodzie Po południu, wieczorem i w nocy z soboty na niedzielę (23/24.08) rozpada się już w całej Polsce, a na wschodzie i południowym wschodzie mogą dodatkowo pojawić się silne burze z gradem i porywistym wiatrem. W tych regionach niewykluczone są spustoszenia, dlatego należy się wykazać zdwojoną ostrożnością. W niedzielę (24.08) przez cały dzień wszędzie będzie lało, a na Podkarpaciu i Lubelszczyźnie również zagrzmi. Temperatura bardzo niska jak na sierpień, zaledwie od 13-14 stopni na południu, do 17-19 stopni w pozostałych regionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Po południu, wieczorem i w nocy z soboty na niedzielę (23/24.08) rozpada się już w całej Polsce, a na wschodzie i południowym wschodzie mogą dodatkowo pojawić się silne burze z gradem i porywistym wiatrem. W tych regionach niewykluczone są spustoszenia, dlatego należy się wykazać zdwojoną ostrożnością. W niedzielę (24.08) przez cały dzień wszędzie będzie lało, a na Podkarpaciu i Lubelszczyźnie również zagrzmi. Temperatura bardzo niska jak na sierpień, zaledwie od 13-14 stopni na południu, do 17-19 stopni w pozostałych regionach. miejmy nadzieje ze sciema w necie swirują z tą pogodą ......... ogólnie czekam na bankowe potwierdzenie od marawela ze jedziemy o której i gdzie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 której i gdzie!? Gdzie? To chyba wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 ma byc od popoludnia nawet wczesniej prawdopodobnie lipna pogoda marawel moze by pomyslec cos o dzisiaj pojechac na nocke na suma i jutro spinningowac od switu az pogoda bedzie dobra co ty na to??? jesli cos dzwoń na mój numer lub napisz wczesnie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi