marewel Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Wiecej w temacie: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=6654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Witam. W niedzielę za tydzień tj 19.10.2008 ma się odbyć kolejne spotkanie sympatyków haczyk.pl z Lubelszczyzny, może ktoś z was jest chętny? Łowic będziemy oczywiście na Wiśle w Basoni i okolicach. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 W poprzednią niedzielę spotkanie sympatyków haczyk.pl z Lubelszczyzny nie wypaliło ale teraz w nadchodzącą Niedzielę tj. 26.10.2008 wszystko musi wypalić i spotykamy się nad Wisłą ze spinem. Każdego chętnego zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Nikt nie jest chętny oprócz marewela i troglodyta??? Szkoda ale cóż, jutro relacja ze spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 hehe chętni są, ale Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 hehe chętni są, ale Połamania hehe dzieki zobaczymy co jutro uda się wyłuskać z Wisełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 gratuluje panowie fajnej wyprawy szkoda ze nie moglem pojechac niestety studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 DAWID, Jak masz czas i chęć to możesz teraz przyjechać tzn np jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 wiesz co pomysle nad niedzielą moze cos wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 DAWID, Niedziela jeszcze bardziej mi odpowiada bo i tak w niedzielę cały dzień nad Wisłą jak co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 no to wstępnie umawiamy się na niedziele chętny ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Chętni to są, ale z możliwościami gorzej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 DAWID, A jak z dojazdem? Będziesz miał czym przyjechać? No właśnie jak jest ktoś chetny to może przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 wiesz co bede na pewno nad wislą w niedziele ale jade na łodke i nie wiem czy zahaczymy o basonie jeszcze dam ci znać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Witam. Już w sobotę ma sie odbyć kolejne spotkanie Sympatyków Haczyk.pl z Lubelszczyzny, dość nie spodziewane spotkanie bo dzisiaj się dowiedziałem że chłopaki przyjadą. Także chętnych zapraszamy pospinningować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 wbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 wbijam A kto Cię zapraszał? hehe pewnie że wbijaj, tylko pamiętaj nie bierz się za fotele chyba wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 A kto Cię zapraszał? hehe pewnie że wbijaj, tylko pamiętaj nie bierz się za fotele chyba wiesz o co chodzi bardzo smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Rozmawiałem dziś ze SZCZYPIOREM i myślimy nad wspólnym wędkowaniem na początku lipca na lubelszczyźnie... może na Wiśle? Ktoś jeszcze chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Oczywiscie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 15 Września 2011 Autor Share Napisano 15 Września 2011 Wraz ze SZCZYPIOREM proponujemy podobne do ubiegłorocznego jesienne spotkanie nad Bugiem tym razem na odcinku pomiędzy Sobiborem a Wołczynami. Kwestia tylko terminu czy w weekend 24-25 września czy w weekend 1-2 października i czy spotykamy się w sobotę czy w niedzielę.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Mi pasują oba terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Ooo, to moje strony, jeżeli pozwolicie - chętnie wpadnę, a i mam domek nad samym Bugiem jakieś 8 km od Sobiboru- na wysokości Zbereża- może by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 15 Września 2011 Autor Share Napisano 15 Września 2011 zapraszamy wszytkich zainteresowanych. Mi te oba terminy również odpowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Można zrobić dwudniowy wypad i przekimać się z soboty na niedziele, bo na jeden dzien troche dużo kilometrów robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi