artech Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Jedziesz na ryby? Masz wolne miejsce w samochodzie i możesz kogoś zabrać? A może właśnie potrzebujesz się z kimś zabrać? Tu możemy umawiać się na wypady na rybki ale nie tylko, bo może będziemy mieli ochotę wybrać się do pubu pogadać o tym i owym przy małym jasnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Lipca 2007 Autor Share Napisano 27 Lipca 2007 Jutro skoro świt wybieram sięłódeczką na rybki i mam jedno wolne miejsce............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 jakby ktoś sie kiedyś wybierał na rybki i miałby ochotę zęby ktoś mu potowarzyszył to z mila chęcią dotrzymam towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam może ma ktoś ochotę wybrać sie na rybki dzisiaj albo w weekend ? jeszcze nie wiem na co będę jechał ale na pewno wyląduje na Dziewokliczu jak by co jestem otwarty na propozycje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Cześć. Czy ktoś się wybiera w najbliższym czasie na rybki na spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Listopada 2007 Autor Share Napisano 19 Listopada 2007 Prawdopodobnie wyskoczę na sandaczyka w tym tygodniu, ale czas mam tylko między 8 a 11, więc długich wypraw nie planuję ot dwie godzinki na Cegielince lub na Regalicy w Podjuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Cześć. Czy ktoś się wybiera w najbliższym czasie na rybki na spinning? Cześć ja z miła chęcią wybrał bym sie na rybki niestety skutecznie w tym przeszkadza mi brak zimowej kurtki na rybki a jak wiadomo nad woda już chłodno pytanie do wszystkich bierze coś w szczecinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Byłem dzisiaj okonka pomęczyć na odrze na kanałach. Kicha.. artech kiedy ten sandaczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 Byłem dwie godzinki we wtorek i jadę za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Czy ktoś sie wybiera jutro (w niedziele) na sandała na Odrę SUM-owską? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Chłopaki, może sie skrzykniemy w jakiś dzionek jeszce przed świętami na wspólny wypadzik na rybki ot tak na pare godzin chociaż.... Zaczęło by się coś dziać w tej umawialni wreszcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 ...Zaczęło by się coś dziać w tej umawialni wreszcie;) Mam nadzieję że coś się ruszy Jakby co to jestem gotów na jakiś wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 co do spławikowania to ja niestety odpadam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Kupiłem sobie spina, kopyta, parę blaszek i zastanawiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Wybieram się jutro na poranne spiningowanie, jak ktoś chętny to mam wolne miejsce w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Ok, skoro nie ma chętnych to jadę sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja niestety na poligonie więc nici z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Kto ze mną nie pojechał dzisiaj nie ma czego żałowac... totalna bryndza... na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Witam, Zamierzam wyskoczyc jutro na Bielinek, porzucac za bolkiem i sandałem. Mam miejsce w aucie. Wyjazd planuję koło 4 wiec czekam na chętnych do "niezapóźna" Jestem pod GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Ale ten temat jest wogóle niepotrezebny widac:) Zero ofert No wiec moze ja coś zaproponuje: zamierzam jutro wybrac sie na belinek, są jacyś chętni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Ze mną nie porzucasz bo ja spławikowo - gruntowy Może jak wykupię na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Ale tam trzeba miec zezwolenie spółdzielni regalica, 1 dniowe 12plnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Za to mam na wody morskie wewnętrzne na 12 miesięcy A tak BTW to byłem dzisiaj na Odyńcu i sandały chodziły jak głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Supersobi, muszę przyznać że na pogodę sandaczową nie trafiłeś Daj znać jak wyniki Ps. Ze swoją łódką tam jeździsz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 W krońcu nie pojechałem.. - znajomek mnie wystawił, coś mu wyskoczyło, a samemu się nie chciało. Zresztą miałem zamiar zapolowac na grubego bolka... I pogoda by mi dzisiaj pasowała.. a tu klops.. Wiec skoczylem sobie na ... wiadomo gdzie i trafiłem 3 bolki pod 60kę.. Niestety to nie poprawiło humoru bo sie nastawiałem pare dni na ten wyjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi