Gość Vasyl Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Własnie mialem pisac o tym ujsciu Płoni do Dąbia. Mam cyne, ze w tamta sobote braly okonki , nieduze ale zawsze cos. Z dnia na dzien jest coraz cieplej, koty zaczynaja sie marcować, a wiec przyroda sie budzi . Jeszcze 2-3tygodnie i rybki zaczna brac. Nie moge sie doczekac udanej wyprawy z feederkiem. Przeszedlbym sie na te ujscie do Dąbia. Patryk sie jeszcze wacha z powodu pracy. Oby sie udalo, to znowu Jacek nauczy nas spinowac, bo my chyba z Patrykiem nie umiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 wcale nie nie umiemy...poprostu za bardzo sie staramu...niewiem jak inni ale ja jestem mistrzem swiata...narzie w niełowieniu w tym roku..ale powiadam ze to sie zmieni i to niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Witam w weekend zamierzam zaatakować wody SUMa(Parnica) jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć się i połapać w towarzystwie jestem otwarty na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 A na spotkanie w Dublinie dzisiaj to już koledze zanęty nie starczyło co A tak serio to coś w ten weekend z okoniówką można chyba wyczarować więc ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 kocur ja jeszcze w swoich rodzinnych stronach siedzę i napierdzielam antybiotyki wiec żadnego pożytku w Dublinie ze mnie by nie było ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 To się kuruj chłopie i zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 kocur powiedz mi jak masz zamiar te okonki atakować tzn.jakie przynęty i jakie główki bo ja jak narazie to nie mam praktyki w tych parnicowych połowach wiec napisz co i jak a może ktoś jeszcze chętny na Haczykowy mini zlot ?? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Mam jakieś małe kopyta i do tego główki 5 więc coś tam powinno się dziać, nie wiem jeszcze za dobrze o co biega bo tak delikatnie to nie łowiłem. Miałem dłuuugą przerwę a teraz spina mam zamiar traktować tylko relaksacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 ojjj kocur za lekko 5 g to zdecydowanie za lekko kiedyś próbowałem 8g do małych paprochów i tak było za mało tam jest za głęboko i za bardzo woda ciągnie na takie chucherka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Napisałem co mam najlżejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 na parnicy to proponuje zamiast klasycznego spina lowic na boczny trok z obciazeniem ~~ 15 gram. Z tego co obserwowalem to lzej tam nie lowia, ja osoiscie bylem tam 2 razy w tym roku bez ani jednego brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 ja jakoś boczniaka nie lubię wiec zostanę przy zwykłych główkach jakby co to jutro tez będę na parnicy coś świrował wiec zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 czołem ja latam białą skodą felicją jak by co do której bedziesz na parnicy i w którym miejscu bo ok 17 bym podjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 jutro wracam do siebie do domu, wiec nie dam rady. Ale w przyszlym tygodniu jesli pogoda dopisze to moge skoczyc pasuje mi kazdy dzien procz srody. Chociaz najpierw dajcie znac czy cos chociaz zaczelo skubac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 ja będę gdzieś niedaleko mostu na wysokości straży no może ewentualnie po drugiej stronie z rańca pojadę wykupić pozwolenie i okolo 11-12 już będę i pewnie posiedzę do ciemnego jak będzie ładna pogoda jakby co masz na PW mój nr kom do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 No no może jakiś megaokoń się pojawi jutro na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 oj panie i to nie jeden a Ty jakby co to możesz też zawitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 dzisiaj bylem na parnicy Dobrze brały .... zaczepy :/ na szczęście zostawiłem w wodzie tylko połowę swoich przynęt potem przerzuciłem się na gruncik i podłubałem trochę plotek niektóre były całkiem dorodne a tak w ogóle to woda tak zapierdziela ze 20 g główka idzie z prądem jak szalona wiec trzeba łapać o wiele ciężej jutro znowu jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Wojtek, uparty jesteś ja pojechałem jeszcze na tą Płonię, ale tam taki sam rezultat jak na Parnicy, czyli spinning w studni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Złamało mnie choróbsko więc kicha z wyprawy na rybska +10 w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 wybiera się ktoś jutro gdzieś w okolicy spinningować?? chętnie dołącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 panowie co tam w wodzie piszczy ruszyła się już gdzieś ta ryba ? może jakieś propozycje na weekendowy wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Na Dziewokliczu można nałowić okonków, ale ich wielkość kwalifikuje je jako towar do sklepu akwarystycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Dlatego ja spina ruszam dopiero od maja jak się rybska wytrą A tak btw to ktoś wybiera się nad wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 ja mam jutro wolne, skocze chyba ze spinem do Widuchowej - uparłem się na klenia/jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi